שאלה

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

10/07/2011 | 23:54 | מאת: מיכל

האם אפשר לכוון את החלום? כלומר לחשוב על משהו כדי שחלום שחוזר על עצמו ישתנה (אם החלום הוא משהו שקשור לתת מודע,וקשור לטיפול שאני עוברת?) אני רוצה להגיע למישהיא בחלום והכעס עליה חוסם ויש מסביבה אנשים שחוסמים וכועסים עליה, האם אני יכולה להפסיק לכעוס עליה ולהתקרב אליה אם אחשוב על זה לפני השינה?

מיכל היקרה מאחר ואת בטיפול פסיכולוגי הייתי מעלה את כל השאלות האלה בפני המטפל/ת שלך. ניתן להתמודד עם הכעס כלפי דמות מסוימת אלא גם בחיי הערות וגם במהלך הטיפול. יתכן והכעס הוא המונע את ההתקרבות אליה, יתכן שהפחד ממנה או הכאב שהיא גרמה. יש אנשים מצליחים לשלוט על חלומותיהם ויש שאינם מצליחים באופן מודע לשלוט עליהם. מכל מקום נסי לכוון את משאלותיך לפני השינה לכיוון הנושא הרצוי. אם יצליח אז יופי ואפ לא יצליח, עבדי על נושא ההתקרבות לדמות והחסימה הרגשית כלפיה במסגרת הטיפול הפסיכולוגי. כל טוב ובהצלחה חלומות נעימים אילנה

מנהל פורום פירוש חלומות