חלום על מרצה

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

09/07/2011 | 22:09 | מאת: עדי

אני בת 27 רווקה, מסימת תואר שני, ותוהה באיזה תחום להתמקצע. חלמתי על מרצה מאוד משמעותית בשבילי שאינה מרגישה טוב ולכן אני ואחותי הולכות לבקר אותה בביתה, היא מאוד שמחה לקבל את פנינו ומראה לנו את התינוקות שלה ומסבירה שבן שלה והבת- של בת זוגה שאיתה היא חיה. אני מבררת איתה אם נכונות השמועות שהיא חיה עם אישה והיא מאשרת זאת. כל הדברים נעשים בסלון ביתה שדומה לקליניקה (המרצה היא פסיכולוגית) מה זה אומר לגבי? יש לציין שאני גרה בבית של ההורים עם אחים שלי ועסוקה בשאלות על זוגיות וקרירה. תודה!!

עדי היקרה קשה מאד להבין את החלום בתוך הקשר המידע שנתת. האם את מתלבטת לגבי הזהות המינית של עצמך? האם את נמצאת בטיפול פסיכולוגי? (אם את בטיפול פסיכולוגי מן הראוי להביא אליו את החלום לפירוש). לא ברור הקשר במציאות בינך לבין המרצה. לא ברור מצב הזוגיות הנוכחי שלך ונטיותיך המיניות. כך שנדמה שהעברת תחומי קונפליקט מתחומי חייך ומיקדת אותם בתחום אחד של זהות מינית של מרצה שהיא גם פסיכולוגית. האם יתכן שעולה כאן השאלה באיזו מידה הנורמטיבי יכול להתקיים יחד עם הפחות נורמטיבי בהרמוניה? האם עולה לגביך שאלה של עד כמה את מחפשת את הקונבנציונלי והרגיל לעומת השילוב עם היוצא דופן והמיוחד? כל טוב ובהצלחה חלומות נעימים אילנה

מנהל פורום פירוש חלומות