חלום על עכבישים

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

03/07/2011 | 11:31 | מאת: אהבתיה

בדרך כלל אני מצליחה להבין את החלומות שלי כמעט במלואם אבל הלילה חלמתי חלום שלא ברור לי חלמתי שאני ישנה ראשי על הכר.. כניראה שישנתי על מזרון על הריצפה כי בגובה עיני ראיתי על הריצפה עכביש - ריססתי אותי (הצטיידתי מראש בקיי 300?!) וכשהוא מת פתאום ניעור מחדש ויחד איתו קפץ עוד עכביש קצת יותר גדול מהעכביש הקטן, ריססתי את שניהם ,, הם מתו אך פתאום מאי שם הגיע עכביש עוד יותר גדול ואז פשוט הערתי את עצמי בכוח (יש לי יכולת לומר לעצמי עורי עורי כדי לוודא שזה רק חלוןם וכך אני מתעוררת) אודה לך מאוד אם תאירי את עיני לגבי החלום הזה תודה לך והמשך יום נפלא וקסום

פונה יקרה עכביש בדרך כלל אינו חיה מסוכנת במיוחד (אלא אם כן זה עכביש ארסי) אך גם לא נעימה ובדרך כלל אנו מנסים או להניס אותה או למעוך אותה. מה עכביש אומר לך? אילו אסוציאציות הוא מעלה בך? מדוע בחלום את ממתינה מראש להופעת העכביש? אם הוא מסמל סוג של סכנה כלשהי או איום, הרי הצטיידת מראש בנשק אנטי עכבישי. האם זה הנשק הנכון ביותר למלחמה בעכבישים? ואם צפית שיופיע עכביש מדוע בחרת לישון על הרצפה דווקא? כלומר - יש כאן התכוונות מראש לפגוש ולהתמודד עם עכביש, הן על ידי שינה על הרצפה והן על ידי ההצטידות ב K300. ושוב חוזרת ועולה השאלה איזה אסוציאציות מעלה בך עכביש שמצד אחד חיכית לו ובחרת לפגוש אותו ומצד שני הצטיידת לקראתו. מזכיר סוג של יחסי משיכה-רתיעה, העשוי להתבטא ביחסים עם בן זוג או עם גברים בכלל. לאחר מכן מסתבר שמתקפתך על העכביש יוצרת רק עוד מאותו סוג עד שאת נאלצת להתעורר בבהלה, כלומר אמצעי ההגנה שלך לא רק שאינם יעילים אלא הם יוצרים מעין שיבוט של כל פעם קופץ לו זן אחר גדול יותר. האם הדבר מבטא יחסך לגברים? האם הדבר מבטא יחסך לאדם משמעותי כלשהו משמעותי בחייך? החלום קורא לך להתבונן על טכניקות ההתמודדות השונות שלך, לבדוק את יעילותם ולבדוק מדוע את מתמרנת את עצמך כך שתיגיעי קרוב יותר ויותר למצב החיכוך? כל טוב ובהצלחה חלומות נעימים אילנה

11/07/2011 | 17:41 | מאת: אהבתיה

מודה לכם מכל הלב הדברים שלכם עוזרים לי לארגן את המחשבות בראש תודה

מנהל פורום פירוש חלומות