חלום על חזרה בזמן

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

02/07/2011 | 00:42 | מאת: טלי

אילנה שלום,חלמתי לפני זמן רב על חזרה בזמן.בחלום ההזוי הזה,אני וחברה קרובה שלי מטיילות לנו במן רחוב ישן כזה ואפילו מוזנח קצת ולפתע נכנסות לבית ישן מאוד.אנחנו מגלות במהלך הסיור בבית שחזרנו בדרך כלשהי לשנות ה-50 או ה-60. בבית יושבת אישה יחסית מבוגרת שמעשנת המון(אבא שלי שהוא יליד שנות ה-50 תמיד מספר לי כמה עישנו המון בתקופה הזו מאחר ולא היו מודעים לנזקי העישון).אני נכנסת לאחד החדרים ומבחינה כי החדר שנכנסתי אליו הוא חדר לתינוק(הוא היה צבוע במן גוון כחול עדין והיתה עריסת תינוק חומה מעץ.בחלום הסתובבתי בחדרים נוספים בבית אך חדר התינוק הכי זכור לי מפני שכל הבית היה אפרורי וחדר התינוק היה הכי בולט בגלל צבעיו.

טלי היקרה מתוך המידע שנתת לא ידוע גילך הנוכחי, ולא ברור מדוע את מעלה כרגע חלום שחלמת מזמן. הרושם הוא שחזרת לתקופת ילדותו או תחילת התבגרותו של אביך, כביכול למשהו כמו בית הוריו. האם את מכירה את בית הוריו של אבא (סבא וסבתא)? האם ידוע לך על קדרות שאיפיינה בית זה? חדר התינוק הוא היחיד הססוגני אך אין אנו מוצאים בו תינוק כלל אלא רק ציוד המיועד לתינוק. היכן התינוק? האם נולד בכלל? האם נולד ומת חלילה? האם נלקח עם אמו לטיול לדוגמא? הרושם הוא שהדבר היחיד המכניס צבע (שמחה, חדוות חיים) לבית הוא קיומו של הילד. האם הדבר מעלה בך זיכרונות לגבי סיפורים של אבא אודות ילדותו? האם הדבר מייצג חוויות אישיות שלך כילדה בבית הוריך? העובדה הבולטת בחלום היא הניגודיות בין אפרוריות הבית לבין צבעוניות חדר התינוק כלומר מדובר כאן על סוגים שונים של אנרגיות. האם הדבר אומר לך משהו אודות משפחתך? האם הדבר אומר לך משהו אודות עצמך ואודות סוגי אנרגיה שונים שאת מזהה בתוך עצמך? כל טוב ובהצלחה חלומות נעימים אילנה

מנהל פורום פירוש חלומות