חלום על מאגיה שחורה

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

29/06/2011 | 12:07 | מאת: אלינה

אני מתנדבת בעמותת צ.ב.ע עם ילדים בכיתות ד-ה. חלמתי שאני ועוד מתנדבת חדשה לוקחים את הילדים לפעילות מחוץ למרכז למקום כזה שעושים תמונות עם צבעים כל מיני בחריטה בעץ. והאנשים שמחזיקים את המקום הם בעל ואישה יחסית מבוגרים שמתעסקים במאגיה שחורה, הם יכולים לשנות צורה לאנשים אחרים וגם כשעמדתי לידם בחלום הרגשתי רוח קרה וידעתי שיש בהם משהו רע. אחרי שהלכנו משם, אז הרגשתי שהם עוקבים אחרי לכל מקום. אני ממש רוצה לדעת מה פירוש החלום. תודה מראש

אלינה היקרה על פניו החלום מתנהל בשלווה ובנחת, כחלק המבטא את עולמך המציאותי, והוא עבודות יצירה בצבע עם ילדים. עד כאן הכל טוב ויפה ואין פה כל פסול בלקחת את הילדים לחוות עם הילדים חוויות צבע מגוונות בבית של איש העוסק בכך. המפנה הפתאומי הוא שהזוג שנותן הזדמנות לנהל סדנאת השתלמות לילדים הופך לפתע לדמויות שליליות עד מאיימות של כישוף. כלומר, הזוג הוא בעל יכולת הרס עצומה, וביכולתו לגרום להרס מוחלט של הקיים. כלומר, לשנות צורה לחלוטין. האם הכוונה שתשתנה הצורה האישית שלך? האם הכוונה שתשתנה הצורה החיצונית של הילדים? האם יש כאן כוונה שיש פה חוסר זהירות מצדך בלקחת את הילדים למקום שכזה? לא ברור האם החלום עושה חיבור שרירותי בין פחדים שיש לך מלהיות נתונה להשפעה שלילית של אנשים מסוימים ובין התנדבותך לעבודה עם ילדים בצבע. כך שהייתי מכוונת את ניסיון ההבנה העיקרי לשאלה מהם הכוחות הפועלים כיום בעולמך שהם מאיימים עבורך והם מאיימים לחולל שינוי משמעותי בחייך? האם לדעתך הפחד הוא מאי זהירות מספקת ביחסך לילדים איתם את עובדת או שמא לקוח הפחד ממקומות אחרים בחייך? האם התחלת להתעסק לאחרונה בענייני כוחות סמויים או בסוג לימודים הנחשבים יוצאי דופן? מהיכן נכנס פחד כה עמוק לחייך. בררי עניינים אלה לעצמך. כל טוב ובהצלחה חלומות נעימים אילנה

מנהל פורום פירוש חלומות