נשיקה עם ידיד טוב

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

28/06/2011 | 22:29 | מאת: אוליביה

אני לא זוכרת את כול החלום אבל אני זוכרת שאני וחברה שלי בדיוק הלכנו לאיזה מקום ואז פגשתי את ידיד שלי שהוא גם ידיד שלה ואז הוא נתק לי נשיקה ארוכה כזאת ומלאת תשוקה שלא הבנתי מאיפה זה בא אבל בסוף זרמתי עליה ואז המשכנו לאן שמההתחלה הלכנו והוא הצטרף אלינו ונתן לי יד כול הדרך ... נראה לי זה מה שאני זוכרת מהחלום. עכשו אני והידיד שלי יצאנו פעם ( בלי קשר לחלום) תקופה מסויימת וזה הפסיק בנינו ופשוט מאז נשארנו ידידים בלי שום דבר מיוחד שקורה בנינו, עכשו לפעמים כשאנחנו נפגגשים ביציאות עם כול מיני חברים הוא מסתכל עליי בצורה שונה כזאת ועושה לי עיינים לפעמים ולפעמים מפלרטט איתי אבל הוא בחים לא יתן לי נשיקה או משהו כזה כי הוא "מכבד" אותי והוא טוען שהוא לא צריך להיות איתי כי אני לא בשבילו למרות שאני רואה עליו שהוא רוצה לנשק אותי אבל הוא עוצר את עצמו. יש קשר לחלום ולרקע שלי ושלו

אוליביה היקרה בהעדר מידע כולל אודותיך ואודות משפחתך אפשר רק לומר כי יחסים מיניים בלתי מומשים מציקים לך באופן זה או אחר. למעשה עם החבר לשעבר, לא ארעו דברים מממשיים גופנית למעט נשיקה פעם אחת, אך קיימת אווירה של ארוטיות באוויר. אני חושבת שהתחושה של ארוטיות באוויר וייחוס משאלות ארוטיות לגבר אך לא לעצמך, הינו קו אופייני בשני החלומות. אני חושבת שההמלצה בעינה עומדת לפנות ליעוץ פסיכולוגי שכן במקרה של הידיד ברורה נטייתך לייחס לזולת רגשות והתכונויות שאותן את שוללת לחלוטין שקיימות בתוך עצמך. כל טוב ובהצלחה חלומות נעימים אילנה

מנהל פורום פירוש חלומות