רצף של חלומות מוזרים

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

22/06/2011 | 10:55 | מאת: יעל

שלום רב, לפני כמה ימים חלמתי חלום מוזר מאוד שאני רוכנת מעל קבר של תינוק שאני כניראה מכירה וממש בוכה והתעוררתי מהחלום בוכה.. לאחר מכן(באותו הלילה) חלמתי על נחשים ואין לי ממש הסבר מפורש על החלום רק זכור לי נחשים. בלילה אחרי חלמתי על חבר לשעבר שבא לבקש שאני יחזור אליו ואמרתי לו שאני נשואה ושאני לא רוצה לפגוע בבעלי ושיתן לי זמן להחליט ( ומשום מה גם אמא שלו נכחה בחלום ..)ואז בעלי הנוכחי גם הופיע בחלום והגיע עם מתנות משם אני לא זוכרת עוד ..כל החלום היה בבית הורי בחדרי כפי שעזבתי אותו (הורי שיפצו את החדר אחרי שהתחתנתי) אודה לך אם תנסי לפענח את פשר החלומות המוזרים .. תודה

יעל היקרה חסר מידע בסיסי אודות השאלה כמה זמן את נשואה, האם קיימים כרגע דיבורים על פוטנציאל הריון, ואם לא מהי עמדך הרגשית ביחס לאמהות. החלום הראשון מפורט קצת יותר באופן יחסי, בעוד השאר מאד חלקיים ועלילת החלום העוסק בשניים האחרונים, היא מאד קצרה ומתוכה קשה להבין את ההקשר הכולל. כך או כך, החלומות מבטאים חוויה כללית של אי נעימות. בראשון יש אבל אודות תינוק כלשהו שמת (מי הוא התינוק שבך או הילדה שבך אליה איבדת אולי קשר?, האם האבל הוא על חדר ילדותך ששופץ ושושנה ושוב אינו "החדר שלך"). הנחשים הם חיות בדרך כלל לא אהובות עלינו וקיימת רתיעה ופחד מהם. באשר לחבר לשעבר, אינך שוללת מיידית את האפשרות החזרה אליו אלא בחלום את מבקשת עוד זמן לקבלת ההחלטה. מכל האמור לעיל, נדמה שהחלומות מבטאים סוג של חוסר שלמות רגשית עם מצבך הנוכחי, תחושות אי נעימות, כאב או צער על החמצות שונות שארעו בדרך. בררי לעצמך מהי עמדתך הרגשית כלפי בעלך היום, באיזו מידה את מספוקת או לא עם חייך הנוכחיים והאם קיימים נושאים שבאופן חוזר ונשנה מציקים לך, שכן האווירה הכללית בשלושת קטעי החלומות היא של מצוקה. כל טוב ובהצלחה חלומות נעימים אילנה

מנהל פורום פירוש חלומות