חלום מוזר...

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

20/06/2011 | 22:55 | מאת: אני

הגעתי איכשהו לבית כלשהו שבו אמא עם עיניים מלוכסנות [כנראה ממוצא סיני או יפני] וילדתה הקטנה, האמא מהווה איום עלי ועל ילדתה לכן אני מתקשרת למשטרה והם מתחילים בקרב יריות איתה מחוץ לבית אני בזמן הזה נכנסת הביתה לוקחת את הילדה הקטנה ומתכוננת לברוח איתה האם כנראה הצליחה לשרוד בקרב היריות ונכנסת הביתה ומכוונת אלי אקדח כמתכוונת להרוג אותי.. ואז אני מתעוררת.

אני היקרה בהעדר פרטים אישיים אודותיך קצת קשה למקד את התשובה. בגדול עוסק החלום בקונפליקט בינך לבין דמות אם. דמות אם זו מנסה להרוג אותך וכמו כן מהווה איום לבתה הביולוגית אותה את מנסה להציל. יוצא אפוא שדמות האם בחלום היא מאיימת, אולי אף אכזרית וקיים פחד כלפיה וקונפליקט. האם במידה זו או אחרת יש בכך שמץ (החלום כמובן מגזים ומעצים) לסוג היחסים בינך לבין אמך? האם את חשה כיום מתח ביחסים בינך לבין אמך או לחלופין כלפי דמות מורה / מחנכת או דמות סמכותית איתה יש לך קשר? בררי לעצמך מי היא הדמות במציאות איתה יש לך קונפליקט ואי נעימות כפי שמבטא החלום. כל טוב ובהצלחה אילנה

מנהל פורום פירוש חלומות