פירוש חלום בבקשה

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

15/06/2011 | 13:17 | מאת: ויקטור

סבתא של זכרונה לברכה נפטרה לפני שבועיים,לקחתי את זה קשה במיוחד. חלמתי שיש סוג של המולה בביתה ומי שעשה לה משהו רע או גרם למותה בא להכנס לבית שלה ואני באתי במהירות תוקפנית להוציא אותו פתאום בין האנשים סבתא שלי תופסת לי את היד בכעס..מה הפירוש?? *סבתא שלי נפטרה בבית החולים לאחר ניתוח התעוררה וקיבלה פירפורי חדרים בלב... אנחנו לא יודעים אם היה רשלנות או לא אבליש המון כשלים שמטרידים אותנו. אשמח אם תפרשו לי את החלום תודה רבה

ויקטור היקר, החלום בדיוק מדבר על עובדות המציאות כפי שאתה מציג אותן. לפי תחושת המשפחה יתכן וסבתא נפטרה, ואני אומרת יתכן ולא בודאות, עקב טיפול רפואי לא הולם או חלילה סוג של רשלנות רפואית כלומר - בחוויה המשפחתית היא לא נפטרה בשלום אלא סוג של "הרגו" אותה. רגשות הכעס והכאב שלכם ברורים ואיני יודעת האם ברצונכם לגלגל את העניין עד כדי תביעה משפטית. בחלום הסבתא מנסה לעצור בעד התגלגלות התהליך. האם יתכן שזהו הקול הפנימי שלך המיוצג בחלום על ידי הסבתא הטוען שאין לעניין זה סיכוי רב? אולי זה הקול הטוען כי עדיף להניח לעניין ולא להכנס למאבק של שנים שיהיה מלווה באנרגיות שליליות ובמתח ואולי גם בהוצאת כספים רבה. מכל מקום בחלום יש ניסיון לעקב בעד מאבק עם מי שנתפס כאחראי למוות. שים לב לקול פנימי זה בתוכך. כל טוב ובהצלחה חלומות נעימים אילנה

מנהל פורום פירוש חלומות