חלום על סכנת חיים

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

14/06/2011 | 11:02 | מאת: איריס

שלום,שמי איריס אני בת 23 גרה עם ההורים אני לא נמצאת תחת איזו שהיא בעיה מלחיצה או לא פתירה ואין לי חרדה מסויימת אף על פי שיש לי לבטים רבים בכל התחומים. כבר מס' ימים אני חולמת על מלחמה בה אני חיילת או להפך בצד של האויב מסייעת לטרור או שאני מנסה לגונן על המשפחה שלי בשעת מלחמה אני לא יודעת מאיפה זה בא לי פתאום כבר כמה ימים כל פעם סיטואציה אחרת שקשורה למלחמה וגם כל פעם בהקשר אחר...משפחה עם אנשים בעבודה לבד וכו' אני קמה בבוקר עם הרגשה מגעילה כתוצאה מהחלום. אני מבקשת התייחסותך, תודה רבה.

איריס היקרה החלום מצביע על קונפליקט של זהויות אך איך לי מושג באיזה תחום את חשה קונפליקט זה. פעם בחלום את לצד כוחותינו ופעם את לצד האויב. כלומר כפל נאמנויות וכפל זהויות. אני שמחה שחייך אינם מתאפיינים בבעיות קשות מסוג זה או אחר אך יתכן וצץ צורך לקבל החלטה מסוג זה או אחר ויתכן שאת בקונפליקט לגבי נושא שאולי באופן מודע אינו נראה לך כה חמור אך בחלום הוא מקבל דרמטיות יתר ומוצג כקונפליקט רב עוצמה. זה טבעם של חלומות שהם עשויים להעצים מצבים שונים. בררי לעצמך על איזה תחום מתחומי חייך מצביע החלום. כל טוב ובהצלחה חלומות נעימים אילנה

מנהל פורום פירוש חלומות