חלום מפחיד בבקשה עזרה ...

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

07/06/2011 | 18:59 | מאת: מאיה

שלום רב. לפני מספר ימים חלמתי חלום נורא מפחיד ומשאיר אותי לא רגועה מישהי זרה לחלוטין בחלום רבה איתייי ואומרת לי שעוד מספר שנים דל אמות קמתי נורא מבוהלת ומפוחדת את האמת בזמן האחרון אני בחרדות וחושבת לפעמים על המוות התוכלי לתת לי כיוון בפירוש החלום תודה מראש.

מאיה היקרה הביטוי "אין אדם יודע יום פקודתו", המופיע בראש צוואה הינו ביטוי חכם לא רק ברמה הפרקטית, אלא גם ברמה הרוחנית שכן ברוחניות, יכול אדם לשנות את גורלו שנגזר עליו מלמעלה בזכות המעשים הנכונים שיעשה. לפיכך, ניתן לומר כמעט בודאות שכל חלום הקוצב לנו את מספר השנים עד למותנו אינו מבטא איזשהי אמירה יקומית, רוחנית, תת או על מודעת לגבי משך החיים הקצוב לנו אלא מבטא בדיוק כפי שחלומך מבטא, חרדה עמוקה. לפיכך כפי שאת כותבת מסיבות שאין אני יודעת אותם, את שרויה בחרדה וחלומך הוא מראה המשקף זאת. בין הדברים היותר מפחידים עבורנו הוא ההתעסקות במותנו שלנו. זכרי שמוות בחלום יכול לסמל חוויות של אובדן, ניתוק, פרידה, חולי, התדרדרות וכללית טרנספורמציה משמעותית. גישות רוחניות רואות במוות בחלום גם את הצד של התקווה בצד החרדה, שכן דחיית האביב אפשרית רק אחרי שלכת הסתיו ותנומת החורף של העצים והצומח. כלומר המוות נתפס כטרספורמציה הכרחית לחיים חדשים. אם החוויה שלך בחלום היא של פחד, נסי לברר מהם מקורות החרדה הנוכחים המעסיקים אותך ובמידה וקשה לך להתמודד איתם לבד פני ליעוץ מקצועי. כל טוב ובהצלחה אילנה

מנהל פורום פירוש חלומות