חתונה

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

26/07/2010 | 18:19 | מאת: מ.

שלום אני רווקה ויש חלום שחוזר על עצמו כל כמה שנים בגירסאות שונות כאשר המוטיב זהה.אני רואה חתונה ואני כלה ואני צריכה להתחתן עם אדם שאני לא מכירה.הפעם ראיתי גם את פניו היו פעמים שלא היו פנים ואז אני מחליטה שאני לא מוכנה להתחתן עם האדם הזה כי הוא לא לטעמי.מה המשמעות של החלום?תודה.

פונה יקרה, נראה שנושא הנישואין מעסיק אותך, הן בצד המשאלה והן בצד הרתיעה. כלה אמורה להכיר ולאהוב את פני בן הזוג לו היא נישאת. חוסר הכרת פניו של החתן המיועד מראה על נתק, אי התחברות וחסמים רגשיים. האם את נתקלת בקשיים ליצור קשר? האם את נתקלת בחוויה של אי התאמה בינך ובין בני זוג פוטנצייאלים? נדמה לי שהחלום מצביע על רצון ומשאלה להגיע לזוגיות יציבה וקבועה יחד עם קשיים פנימיים לממש זאת בחיי המציאות. נראה שהחלום קורא לך להבין את קשייך הרגשיים ליצירת מערכת של רגשיות חיובים ואמון בבן זוג. חלומות נעימים וכל טוב, אילנה.

מנהל פורום פירוש חלומות