חלמתי שהייתי בבית סבתי מאחורי השיכון ופתאום הופיע

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

19/05/2011 | 12:07 | מאת: גל

עגל לא שנולד עכשיו כבר היה קצת גדול היה לו צורה של פרה אבל לא פרה בוגרת רואים שהוא היה צעיר ואני ישבתי על המדרגה וליטפתי אותו בחלום והוא פשוט עמד לידי

גל היקרה קשה לי מאד להשיב על החלום מאחר ואין מידע אודותיך, אודות היחסים בינך לבין סבתך וכן מה היתה ההרגשה בחלום. הדבר היחידי שנדמה שעולה מתוך החלום הוא התעסקות בנושא מעגל החיים מבחינתך או בנושא של לידה ומוות או בנושא של הקשר בין הדורות שבין ליד הבית של סבתך נולד עגל (דור חדש של צאצאים) שתוך כדי החלום הולך ומתגבר ומקבל צורה של פרה. מאחר ואין אנו יודעים מה הרגשות שעלו אצלך בחלום ולאחר היקיצה, קשה מאד להוסיף על המידע שניתן על ידינו. כל טוב ובהצלחה חלומות נעימים אילנה

מנהל פורום פירוש חלומות