האם הפורום פעיל?

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

15/05/2011 | 12:46 | מאת: שואלת

לא ממש נעים לשבת ולנסח שאלות ולהשקיע ולצפות לתשובה ולראות שאין התייחסות כאן. תודה על תשומת הלב

פונה יקרה הפורום פעיל, חי בועט ונושם. תשובות ניתנות אחת לשבוע בלבד בימי שני. לעיתים מפאת קוצר הזמן בימי שני לענות על כלל הפורומים שאני מנהלת נותרות שאלות "חוב" הנגררות לשבוע שלאחר מכן, אך בסופו של דבר נענות כל השאלות עם הזמן ולעיתים צריך רק קצת סובלנות. בנוסף, בתקופה של חגים או חופשים מסיבה כלשהי, עשויים להיות ימי שני בהם לא ניתנות תשובות בגלל סיבה זו. כל טוב ובהצלחה אילנה

16/05/2011 | 13:57 | מאת: שואלת

מנהל פורום פירוש חלומות