חלום על נעליים שנגנבו

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

11/05/2011 | 13:23 | מאת: טל

היי אני חד הורית ואם לילד בן 3 חברה לעבודה הכירה לי בחור שבנתיים רק שוחחתי עימו היתה ביננו כימיה טובה מה שמוזר שחלמתי על אותה בחורה בלילה שאני נותנת לה שקית עם נעליים לקחת לתיקון או לא יודעת למה והשקית הזו נעלמת או נגנבת ועוד מה שאני זוכרת זה שהיה ים ברקע ושאני מאוד מודאגת שהנעליים נעלמו מה יכול להיות הפירוש לחלום כזה תודה רויטל

מצד אחד בעזרת ההכרות החדשה אולי תצליחי לשדרג ולתקן את חייך (תיקון נעליים) ומצד שני מובע חשש שמא העניין לא יעלה יפה (אובדן השקית). החלום מביע אפוא הן את התקוות והן את הפחדים כלפי ההכרות החדשה שבאופק. כל טוב ובהצלחה חלומות נעימים אילנה

מנהל פורום פירוש חלומות