חולמת מספר פעמים אותו חלום

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

04/05/2011 | 20:12 | מאת: ליטל

היי....אני במשך כמעט שנה כבר חולמת כל תקופת זמן על שאני עוברת דירה.בכל חלום יש משהו מוזר אחר בבית טוב או רע.בחלום הראשון חלמתי שאני עוברת לבית שמוקף מסביבו במים ואני מפחדת ממים ומים ואני בעצם לא יכולה להיכנס לבית, בחלום השני חלמתי שאני עוברת לבית ויש בו משהו מוזר בהרגשה אך הבית גדול ויפה ומאז כל חלום על בית חדש היה חלום טוב תמיד הבית היה גדול ויפה וגרם להרגשה טובה, אבל החלום הזה לא מפסיק...כל כמה זמן אני חולמת על בית חדש...

ליטל היקרה חבל שאין מידע אודות גילך, מצבך המשפחתי ותעסוקתך או מצבך בחיים בכלל, שהיה מקל על פירוש החלום. בעיקרון, בית הוא המקום שלנו בעולם, המקום בו אנו מוצאים הזנה, שלווה וביטחון. העובדה שאת חולמת ללא הרף על שינוי בתים עשויה להצביע על העובדה שאינך מוצאת בתחום מסוים או בכלל בחיים את המקום הנכון והמתאים לך. את נמצאת אפוא בחלומות במצב של חיפוש מתמיד כאשר שום בית ולו היפה ביותר אינו מספק אותך ואת חוזרת ומחפשת בית אחר. אולי הסיבה נעוצה דווקא בחלום הראשון שבו לא יכולת להתקרב לבית מהיותו מוקף במים. כלומר יש איזה קושי בפנימיותך בעולם הרגשי המקשה עלייך להתקרב למקום הנכון לך. לפיכך, גם הצעות טובות או לפחות הנראות כך על פני השטח, הצעות של קשר, תעסוקה, בילוי וכו', משום מה אינן מספקות אותך ואינן מביאות לתחושה הטובה אותה את מחפשת. בדקי באילו תחומי חיים אינך מוצאת את עצמך או מתקשה להשלים ולקבל את מה שיש אלא מטילה בו ספק וביקורתיות. כל טוב ובהצלחה חלומות נעימים אילנה

מנהל פורום פירוש חלומות