חלום על ידיד

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

04/05/2011 | 12:36 | מאת: מור

לפני כחצי שנה היה לי ידיד טוב שאהב אותי ואני אותו. בלי לשים לב פגעתי בו והוא הפסיק לדבר איתי. בלילות האחרונות יש לי חלומות עליו כשאנו מתפייסים, מתחבקים וכדומה. תוכלי להסביר לי מה הסיבה?

מור היקרה נדמה שהחלום מבטא משאלות להתפייסות עם החבר בו פגעת. האם במודע את אכן חשה את הצורך להתפייס ולחזור למצב ידידות איתו? אם במודע איבדת עניין בידיד זה, הרי זהו חלום של אזהרה הבא להעמידך על המשמר על מנת שלא תחזרי ותפגעי בכוונה או לא בכוונה בקשרים קיימים או עתידיים ותזהרי ברגשות הזולת על מנת להמנע מניתוק קשר. כל טוב ובהצלחה חלומות נעימים אילנה

מנהל פורום פירוש חלומות