חלום על כריש

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

02/05/2011 | 20:31 | מאת: דידי

אני בת 21, יש לי חבר, אני גרה אצל ההורים שלי, לפני חצי שנה השתחררתי מהצבא ועכשיו אני עובדת בחנות נעלים. חלמתי שאני שוחה בים, ופתאום אני רואה כריש שבא לטרוף אותי, אני חושבת בחלום שעדיף לי להתקפל בתנוחת עובר כדי שאם הוא יטרוף אותי עדיף שהוא יבלע אותי שלמה ולא ינגוס בי. הוא בולע אותי שלמה. בשלב הבא באים אבא שלי ודוד שלי מצילים אותי ומושכים אותי החוצה. למרבה הפלא למרות שנבלעתי שלמה יצאתי עם נשיכה בשוק ואז התעוררתי

דידי היקרה יציאה לאזרחות מהצבא דומה ליציאה לים הפתוח של החיים. החיים מחייבים התמודדות ולעתים הקשיים שלהם נדמים גדולים ומאיימים כמו למשל כריש. כך או כך את בהחלט מגלה תושיה ואילתור בעת התמודדות עם הכריש: את גם מוצאת תנוחה "מצילת חיים" עבורך וגם יוצאת מכל העניין בשלום, למעט נשיכה בקרסול שזהו "מחיר נמוך" יחסית עבור התמודדות עם כריש גדול. נדמה לי שהחלום מבטא את הלבטויותיך בנוגע לכיוון אותו את רוצה לבחור בחיים, חששות מסוימים מבחירות לא נכונות, יחד עם תקווה שיש לך נתונים של אילתור , תושיה ויצירתיות אשר יסייעו בידייך למצוא את הדרך הנכונה. זהו חלום על פחדים ותקוות האופייניים לגיל ולנסיבות החיים. כל טוב ובהצלחה חלומות נעימים אילנה

מנהל פורום פירוש חלומות