פירוש חלום

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

01/05/2011 | 10:50 | מאת: מיכל

שלום, אתמול בלילה חלמתי שאני נמצאת בחדר של מטפל זוגי שאני ובעלי נפגשנו איתו פעמיים, הולכת לשירותים שנמצאים במקום, צמודים לחדר, ושיש להם כניסה רק מהחדר, אני פוגשת שם אשה שיצאה, לא ברור לי אם היא אשתו של המטפל או אמא שלו, לא מתאימה לגילאים של שתיהן, אני נכנסת לשירותים ורואה שאני מלאה בדם, בתחתונים ועל הרגליים, הדם לא קרוש וגם לא מטפטף , פשוט מלא דם. ברצוני להוסיף שאני בת 43, חווה את משבר גיל הארבעים, אני ובעלי נמצאים בתקופה רעה במיוחד, יש לי 3 ילדים

מיכל היקרה החלום הוא חלום מטריד המצביע על מצוקה מצד אחד ואולי אולי על הטלת ספק ביכולת הטיפול הזוגי לסייע לכם. מצב המצוקה הוא ברור ומתבטא בדם הטרי היוצא מגופך והמבטא סבל, כאב, מצוקה נפשית, כעסים וכללית רגשות לא נעימים ואולי גם בעיות מיניות. בדקי האם קיימת חוויה של תלונה סמויה כלפי הטיפול הזוגי שעד כה כלל שתי פגישות בלבד. התלונה הסמויה יכולה להתבטא בעובדה שהכניסה לחדר השירותים היא מחדר הטיפול בלבד ( פגיעה באינטימיות של שהייה בשירותים) ואין דלת חיצונית נפרדת לכניסה לשירותים. את חוזרת על חווית ההפרעה בשירותים בשלוש גרסאות שונות: 1 - כניסה בלתי הולמת 2 - דמות אישה השוהה באותו הזמן בשירותים וכמובן מהווה הפרעה 3 - הדם אותו את מגלה בשירותים במידה ויש לך תחושות לא נעימות כלפי הטיפול הזוגי מומלץ מאד לעלות אותן בזמן הפגישה הזוגית. אני מקווה שהטיפול יעלה יפה ותצליחו לפתור בעיות בינכם, אך אם תחושתך הלא נעימה כלפי הסיטואציה תמשיך, אפשר גם לחשוב על האפשרות של החלפת מטפל במטפל זוגי אחר. כל טוב ובהצלחה חלומות נעימים אילנה

מנהל פורום פירוש חלומות