נחשים

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

27/04/2011 | 15:16 | מאת: כרמית

שלום וברכה! חלמתי אמש חלום, ממש לפני שהתעוררתי ובו אני נמצאת בבית סבי וסבתי ז"ל, בית שבו לא הייתי שנים. כשיצאתי מהבית היה נחש צפע וניסה להכיש אותי והרגתי אותו. לאחר מספר צעדים היה עוד נחש וגם אותו הרגתי. כשיצאתי ממרפסת הבית (בית פרטי) ראיתי את אבי ואת אחיו שלא מדבר איתו מוציאים נחשים מתחת לבית. נחש אחד הכיש את דודי (האח שלא מדבר איתו) והאצתי בו ללכת לבית החולים לקבלת עזרה. מה פירוש החלום? מה מסמל הנחש? מהרגע שהתעוררתי אני חושבת על החלום ולא רגועה. תודה!

כרמית היקרה מוקד החלום עוסק בנחשים מסוכנים בעלי פוטנציאל להרוג היוצאים מתחת לבית של הסבא והסבתא שנפטרו. איני יודעת מתי נפטרו הסבא והסבתא, אך האם יכול להיות שמחלוקות סביב הירושה או ריבים שהתרחשו בביתם הם שהביאו לנתק בין אביך לאחיו? בחלום יש סוג של האשמה סמויה כלפי הסבא והסבתא שבאווירת ביתם או ביחס המשפחתי וביחס לילדיהם יצרו "רעל" וכעסים בין בני המשפחה. נדמה לי שהמוקד הינו מחלוקות בין בני משפחה עד כדי ניתוק קשר. האם את מוטרדת מהיחס בין אביך לאחים שלו? האם יתכן שקיימות מחלוקות במשפחתך הגרעינית ואת מוטרדת שמא הדבר יתפתח לכעסים ולטינות העלולים לקרות בינך לבין אחים או אחיות שיש לך? החלום מצביע על סכנות רגשיות העלולות לנבוע ממצבים משפחתיים שונים. האם את מוצאת עצמך לאחרונה מוטרדת מנושאים אלו? האם עולים בך כעסים כלפי מישהו מבני מהשפחתך? זהו חלום של דאגה ופחד מתוצאות הרסניות של מעשים לא רצויים. בדקי בתוכך מאילו סכנות פוטנציאליות את חוששת ביום יום. כל טוב ובהצלחה חלומות נעימים אילנה

מנהל פורום פירוש חלומות