חלום חוזר על טביעת ביתי הקטנה

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

25/04/2011 | 20:04 | מאת: צחי

שלום, בפעם השניה אני חולם שהבת שלי בת השנתיים וחצי נפלה לתוך משהו שנראה כמו ים המלח ואישתי אומרת לי באדישות "הנה היא נפלה למים, תוציא אותה", ואני הוצאתי אותה והיא היתה כמו ללא הכרה על הכתף שלי, בדקתי שהיא נושמת והיא נשמה. אשמח אם תוכלי לפרש עבורי חלום זה משום שאני ממש מודאג. תודה רבה

צחי היקר ראשית סופו של החלום כמו גם הנסיבות שבו הן חיוביות, שכן קשה לטבוע בים המלח מפאת משקלם הסגולי של המים ואכן בתך בחלום נשארת בחיים, חיה ונושמת. מעבר לסוף הטוב של החלום קיימת השאלה מהי אותה החרדה שקיימת בך כלפי בתך? האם אתה מודאג לבריאותה? האם אתה מודאג באשר להתפתחותה הנפשית והפיזית? האם אתה מודאג שמא מישהו אינו מתנהג כלפיה כהלכה? ובכלל - האם יש סימנים מדאיגים כלשהם במצב הבריאותי, ההתפתחותי או ההתנהגותי של בתך? ברר לעצמך כלפי איזה נושא הקשור לבתך מופנות חרדותיך. כיצד אתה מתמודד איתם בחיי היומיום ואם אכן יש נושאים הדורשים טיפול מיוחד, איך אתה מצליח לשפר את התמודדותך עם התחום הטיפולי בו נדרשת עזרה ושיתוף הורי? החלום מצביע על כך שרמת החרדה שלך גבוהה מזו של אשתך שהיא פרקטית ומעשית, לפחות בחלום, ואינה נבהלת באותן עוצמות כמוך. כל טוב ובהצלחה חלומות נעימים אילנה

מנהל פורום פירוש חלומות