שלום

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

20/04/2011 | 23:43 | מאת: חולמת

חלמתי חלום שהבהיל אותי נורא חלמתי שקרובת משפחה שלי נכנסת לביתי ואומרת שפותחים לי בתורה לגבי העתיד וזו שפותחת לי בתורה אומרת לי שזו היא השנה האחרונה שלי שבשנה הזו אני אפול ואמות בפתאומיות הייתי רוצה לדעת מה החלום הזה אומר

פונה יקרה החלום מרמז שזוהי שנה אחרונה של תהליך כלשהו בחייך. אינני יודעת בת כמה את, מה את עושה בחיים, מה מצבך המשפחתי וכו' כך שבהעדר מידע אודותיך קשה מאד למקם כהלכה את הפירוש לחלום. מכל מקום החלום מדבר מצד אחד על תחושה של פחד ואולי משהו רע שאת חוששת שעלול לקרות לך בעתיד, ומצד שני מדבר על סיום קרוב של תהליך מסוים בו את נמצאת. האם את נמצאת בתהליך ארוך של לימודים ועבודה? האם את נמצאת בתהליך ארוך של בדדידות והעדר בן זוג? האם את נמצאת בתהליך ארוך של קשר זוגי? כך או כך, החלום מדבר על טרנספורמציה ושינוי בחייך. הוא קורא לך לבדוק את שארית הזמן שנותרה לך למימוש המהלך הנוכחי בחייך, יהיה אשר יהיה, ולבדוק את דרכך בהמשך. כל טוב ובהצלחה חלומות נעימים אילנה

מנהל פורום פירוש חלומות