חלום :(

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

11/04/2011 | 10:50 | מאת: עדי

בת 40 וקצת. נשואה. הייתי בקשר זוגי מחוץ לנישואים...קשר שנותק זה מכבר, למרות שאני מאוד מתגעגעת. והנה החלום: חלמתי שאני מתקשרת ל"אהוב" ממספר חסוי רק כדי לשמוע את הקול שלו, אני שומעת שהוא מדבר עם מישהו ....ואז פתאום הקול שלו נהיה ממש אמיתי כזה, אני מזיזה את שפורפרת הטלפון ושומעת אותו אצלי בבית, אני מבינה שבעלי הזמין משהו מאיזו חנות וה"אהוב" הביא את זה, ואני חושבת לעצמי, אתה יודע שזה הבית שלי, למה אתה פה ? למה דווקא אתה הבאת ? אני יוצאת מחדר השינה לכיוון המטבח והוא רואה אותי מרחוק, הולך לכיוון הדלת הכניסה , מסתכל עלי ויוצא מהבית.... מה לדעתך זה אומר ?

עדי היקרה ללא ספק החלום מבטא את הגעגועים לאהוב שהקשר איתו נותק מסיבות שלא פירטת. הגעגועים הם טבעיים אך יחד עם זאת אין להתעלם מהעובדה שקיים כלפיו גם כעס, אולי משום שהקשר איתו בלתי אפשרי ואולי משום שהוא הביא לסיום הקשר. מכל מקום בחלום את כועסת עליו משום שלמרות ההיסטוריה המשותפת שלכם הוא העיז להכנס לביתך באופן המחולל בתוכך סערה רגשית וכמו כן יצא מבלי להתייחס אליך באופן אישי בצורה כלשהי. נראה שבשלב הנוכחי קיים געגוע מהול בכעס ועלבון כלפי האהוב לשעבר. כל טוב ובהצלחה חלומות נעימים אילנה

מנהל פורום פירוש חלומות