.....

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

10/04/2011 | 08:36 | מאת: ליז

אני אישה נשואה ואמה לילד חמוד ,החיים שלי ממש מסודרים וטוב לי { השבח לאל} לפני יומיים חלמתי שהייתי במין מקום כזה כאילו שכונה עתיקה ושם המתנתי למישהו לא זכור למי ובשביל היה נהר יפה עם מפל קטן ואציין שהנהר לא היה זורם אלא המים עמדו שם והיה נהר בקטנה כאילו ובתוך הנהר היו שני תנינים גדולים ומפחדים והתחילו לשחות לכיוון שלי ופחדתי אך לפתע שנהים עצרו ולא יודעת מי דבר איתי ואמר לי " אל תדאגי שניהם מתו " הייתי בהלם ופתאום שניהים שקעו בתוך המים ובמקום הגופות התחיל לבצבץ פרחי מים סגולי ולבנים יפים מאוד מאוד והכל נהפך למין מראה גן עדן עם שמש. מאוד מעוניינת לפרש את החלום ואשמח אם בזמנך תתיחסי לחלומי ואודה לך מראש

ליז היקרה ראשית אני שמחה שאת חווה את חייך כטובים ומסודרים. דבר זה טוב לכשעצמו. יחד עם זאת, החלום מבטא פחדים מאד עמוקים שבנפש, שיכול להיות שמקורם בזמן עבר של חייך או שהם פחדים שמודחקים עמוק בנפשך. בחלום יש סדר עולה של דרגות הפחד. 1. תקיעות הזרימה של מי הנהר - נהר עומד הוא בעצם אגם. ויש לו פוטנציאל להעכרות המים. 2. תנינים הם חיות מאד קדמניות, מבין העתיקות ביותר על פני כדור הארץ, למעשה הם מתקופת הדינוזארים והם החיות העתיקות ביותר שנשארו עד ימינו אלו. לפיכך הם מייצגים פחדים עמוקים של תת ההכרה שאולי לא מפריעים לך בחיי היומיום אך איכשהו קוראים לך לשים לב אליהם בעת החלום. 3. בחלום קיימת עלייה בדרגת הפחד ואת חוששת שהתנינים יפגעו בך, ואז לפתע קורה קסם / נס והסצינה כולה מתהפכת לסצינת גן עדן חלומית ומופלאה. נראה שקיימת כאן משאלה מאד חזקה לטרנספורמציה , כלומך להיפוך הדברים המאיימים העמוקים למצב אידאלי שכולו טוב. מבלי שאת עצמך תהיי אקטיבית בתהליך, אלא שהדברים יתרחשו מעצמם. לעיתים רחוקות אנו פוגשים במזל ההופך את פחדינו על פיהם והופך אותם לחסד, יופי והנאה. בדר"כ עלינו לעמול לשם כך ולהתתמודד עם הפחדים כלומר לפתור את הבעיות שהפחד קשור אליהם. החלום קורא לך להתבונן לתוף נפשך ולמצוא את המקורות הלא פתורים שבנפש ולהתמודד איתם למרות החיים הטובים והנעימים שאת חווה בחיי היומיום. כל טוב ובהצלחה חלומות נעימים חג שמח אילנה

מנהל פורום פירוש חלומות