חלום שחוזר על עצמואבל משנה מקומות ודרך

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

09/04/2011 | 01:01 | מאת: פרי

שלום ד"ר מזה חצי שנה אני חולמת חלום על זוגיות שהייתה לי ועבורי לכל חיי עברו שנתיים מאז שנגמר הקשר אבל בפרידה דואגת להזכיר לי את תחושת הנטישה בחלומות לפחות אחת לשבוע. הפעם האחרונה הייתה החזקה ביותר ארגשית קמתי עם התחושה שהוא שוב עזב על אף אהבה שהענקתי לו בחלום אני ממש זקוקה לעזרתך איך אני מפרידה את העבר מהחלום ואת החלום מההווה תודה מראש פרי

פרי היקרה הרושם הוא שאת חווה עד היום כאב על נטישת בן זוגך. חרף שעברו שנתיים מאז. לא שהדבר אינו טבעי. לעיתים פצעים וכאבי לב על פרידה שהיתה בניגוד לציפיותינו על המשך הקשר ובניגוד למשאלותינו שיהיה זה קשר של קבע נשארים תקופה מאד ארוכה. שכן ככל שעוצמת המשאלה היתה חזקה יותר כך עוצמת הכאב או האכזבה גבוהים גם הם. לפחות מתוך החלומות, לא נאמר כיצד את חווה את חיי היומיום. קיים תהליך מתמשך של אבל וכאב שטרם פסק ואין השלמה עם המציאות באופן שיאפשר לך לזרום הלאה עם החיים. אם כאב הלב וחווית הנטישה כואבים מדי, מומלץ מאד שתפני לטיפול אצל פסיכולוג בקופת החולים אליה את שייכת על מנת לאפשר לך לפרוק את כאב הלב, חווית הנטישה והאכזבה הגדולה קודם כל כדי להקל על עצמך ושנית על מנת שתוכלי לחזור ולחוות שמחת חיים ולהיות מסוגלת להמשיך בזרימת החיים. כל טוב ובהצלחה חלומות נעימים חג שמח אילנה

מנהל פורום פירוש חלומות