ביטול חתונה

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

05/04/2011 | 22:49 | מאת: זורקי

בעוד שבוע היינו אמורים להינשא, אני ובן זוגי. כשלושה שבועות לפני החתונה הוא הודיע לי כי הוא נפרד ממני ומבטל את החתונה בטענה כי הוא לא מרגיש מאושר איתי. לפני שכל זה קרה חלמתי מספר פעמים שאני ביום חתונתי, נכנסת לאולם שבו נערכת החתונה ומגלה כי האולם ריק. מה המשמעות של חלום זה?

זורקי היקרה במקרה הנוכחי משמעות החלום מבטאת בדיוק את מה שארע במציאות. מאחר והייתם בני זוג קרובים, הרי הקשר התת מודע, הטלפתי הוא חזק ויתכן גם שבן זוגך לשעבר ביטא באופן כזה או אחר את אי שביעות רצונו מהקשר. בגלוי ובמודע נמשכו פעולות אירגון החתונה, אך בתת מודע, תחושתך היתה שהעניין לא יצליח ושבעצם לא תתקיים חתונה. ברצוני לציין כי פגשתי הרבה זוגות שאחד מבני הזוג לא היה שלם עם רעיון החתונה ורצה לסגת, אך בשל הכניסה לריבוי המהלכים הטכניים והאירגוניים הכרוכים באירגון חתונה, לא העיז לסגת מהעניין בגלל ההתחיבויות ההולכות ומתגלגלות של פרויקט אירגון חתונה. כך שאני מכירה די הרבה זוגות שאחד מבני הזוג ניסה לא בלב שלם, רק בגלל אי הנעימות להפסיק באמצע מהלכי אירגון חתונה. במיקרה זה לבן זוגך לשעבר היה אומץ להפסיק זאת בזמן שכן עדיף לא להתחתן מאשר אח"כ להתגרש וככל הנראה את חשת זאת בתוכך וחשת את רצונו לעזוב את הקשר באופן שהחתונה אכן לא תצא לפועל. אני מקווה שעם הזמן תתאוששי מהאכזבה והמכה הרגשית, ככל הנראה הדבר בטווח הארוך יפעל לטובתך ואני מקווה שיחזור לך האמון בך ובבן זוג החדש כאשר ליבך יהיה פנוי למצוא אותו. כל טוב ובהצלחה חלומות נעימים חג שמח אילנה

מנהל פורום פירוש חלומות