חלום שממש ממש מציק לי !!

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

02/04/2011 | 21:22 | מאת: יעל

היי אתמול בלילה חלמתי שלבני התינוק צמחו 3 שיניים ושן אחת חלבית נפלה שמרתי עליה טוב טוב ואז איבדתי אותה וממש נלחצתי בחלום .. מה זה אומר ??? בבקשה תענו לי כל היום זה בראש שלי .. יש לציין יש לי תינוק בן חצי שנה !!

יעל היקרה לא ברור מדוע החלום מסעיר אותך כל כך ואינו מרפה ממך. האם יתכן שאת אם צעירה וזהו בנך הראשון? האם יש בך הרבה דאגנות אודות התפתחותו התקינה ובריאותו של בנך? גיל חצי שנה הוא מוקדם מדי להוצאת שיניים ובטח לנשירתן. טבען של שיני החלב מיועדות לנשור סביב גיל 5-6 ואילך. כך שבעצם נפילת שן חלב אינה אסון גדול כל כך שכן הרי ממילא היא מיועדת להתחלף בבוא הזמן בשן בוגרת. החלום מצביע כאמור על חששות סביב התפתחותו התקינה של בנך ולא ברור מדוע את דואגת כל כך וגם הארוע בחלום עצמו אינו ארוע טראגי או ארוע של אסון ואם כך הוא הדבר מדוע הדבר אינו מרפה ממך? האם את חוששת ממחלות כלשהן של בנך? ממכות עקב נפילה? או איזשהו ארוע מסוכן אחר שבעקבותיו עלולה ליפול לו שן? האם את נסערת בחלום בעיקר משום שאיבדת את שן החלב? ולמה חשוב כל כך לשמור אותה? נכון הוא שאמהות צעירות שומרות את שיני החלב הראשונות שנפלו לילדיהן אך באופן טבעי עם השנים השיניים אובדות ולרב לא שומרים לילדים אחרים את שיניהם. כך שגם שן חלב שמורה שאבדה אינה בגדר אסון של ממש אלא את חוששת שאת אינך שומרת כהלכה על בנך או שמא אינך מטפלת בו כראוי. שום דבר חמור לא התרחב בחלום ולכן השאלה היא האם בדר"כ את אם דאגנית והאם את מוטרדת מדי מארועים קלים המתרחשים לבנך? כל טוב ובהצלחה חלומות נעימים חג שמח אילנה

מנהל פורום פירוש חלומות