חלום על נעליים

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

01/04/2011 | 15:48 | מאת: mali

חלום שחלמתי לפני כמה ימים ומאד מציק לי אמי ז"ל באה אליי בחלום ורבה איתי למה אני מסתובבת עם נעליים בלויות וקרועות והלכנו יחד לקנות נעליים חדשות קמתי בבהלה

מלי היקרה בשל קוצר החלום והעדר פרטים ביוגרפיים נוכל רק לאמר שהחלום מדווח על ביקורת של אמך כלפייך, ביקורת שאת "מצדיקה" בתוך סיפור החלום. הרי אם את נועלת נעליים קורעות ובלויות אכן מן הראוי לקבל על כך סוג של ביקורת שכן הדבר פוגע בדימוי העצמי ומן הראוי לרכוש במקומם נעליים חדשות והולמות. ככל הנראה דמות אמך בחלום מייצגת את הצד הביקורתי שבך כלפי עצמך צד המאשים אותך בצדק או שלא בצדק אולי בהזנחה עצמית אולי בחוסר תשומת לב לפרטים אולי בדימוי עצמי נמוך וכללית יש כאן ביקורת על חסר מסוים בחייך אותו החלום מבקש לתקן. כלומר זהו חלום הקורא לך לבדוק את תחומי חייך בהם אינך שבעת רצון ולפעול בדרך הולמת לשנות התנהגות על מנת לשפרם. כל טוב ובהצלחה חלומות נעימים חג שמח אילנה

מנהל פורום פירוש חלומות