חלום

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

26/03/2011 | 09:07 | מאת: שרון

אני בת 17 וחלמתי חלום ממש מוזר שאני בבית וכל המשפחה באה אלינו וכולם שמחים . (נראה פה כי אני כבר מבוגרת ...) אני בהריון (כנראה בחודש מתקדם כי יש לי בטן) וגם "בעלי" נמצא שם (אני לא יודעת מי זה) . בהתחלה אני נורא שמחה וכולם מברכים אותי ונוגעים לי בבטן . אח"כ אני עולה לקומה העליונה עם אח שלי וידידה או חברה שלו(לא יודעת מי זאת ) (פה כבר אני רואה שאני צעירה.) ואני מתחילה לבכות בפניו שאני לא רוצה ללדת את התינוק הזה ושאני צעירה מדי בשבילו ושיהיו לי סימני מתיחה ועוד כל החיים לפני וכו’ .. אח שלי מנחם אותי ואומר לי שיהיה בסדר אבל אם לא רציתי את התינוק לא הייתי צריכה להמשיך את ההריון .

שרון היקרה החלום מתאר מצב של קונפליקט אודות משהו "המתבשל לך בבטן" דרך חיים, דרך שאת רוצה ללכת בה, קשר שאת רוצה להיות בו וכו'. את בקונפליקט לגבי נושא זה. חלק בתוכך אומר שזה העיתוי המתאים ושאת בשלה לכך וחלקק אחר בתוכך מטיל בכך ספק וטוען שאת עדיין אינך בשלה ושטרם הגיעה הזמן הנכון לקבל את ההחלטה הנידונה. מקווה שהסבר זה שהוא פועל יוצא של חלום ההריון אכן קולע למצב הכללי שבו את נמצאת ומתלבטת. כל טוב והצלחה חלומות נעימים אילנה

מנהל פורום פירוש חלומות