חתולים זועפים...

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

16/03/2011 | 21:54 | מאת: אלכסה

גילי הוא 38, אני חד הורית ומחלימה ממחלה קשה. גם הקרובות לי ביותר מאוד חולות. יש לי שני בנים מקסימים. אני עובדת קשה ומקווה לטוב. חלמתי כי שורה של חתולים מייללים בחוזקה בחלום ומאיימים לתקוף אותי ופחדתי נורא!!! חלום נוסף שחלמתי הוא שאני ישנה במיטה עם מכר היקר לי מאוד, ומחבקת אותו. מה המשמעות? לגבי החלום השני, האם פשוטו כמשמעו? תודה על עזרתך הרבה.

אלכסה היקרה אני חושבת שחלומותיך מייצגים את שני הצדדים של המציאות הפנימית שלך. מחד - התקווה להחלמה מהירה ושהכל יסתדר על הצד הטוב ביותר (לחבק מכר טוב ואהוב) שזה סוג של נחמה חום וקרבה ומאידך קיים חשש בנפש המעורר פחד שמא המחלה תתקוף שנית. את החששות מפני תקיפה מחודשת של המחלה מייצגת שורת החתולים המייללים ורוצים לתקוף אותך. לא ברור לי מהו יחסך לחתול ומדוע נבחרו חתולים לשם כך אך לגופו של עניין, מצד אחד קיים חלום של היותך נתונה לסכנה ולתקיפה וחלום אחר שיש בו נחמה ועידוד. מקווה שהעניינים יסתדרו על הצד הטוב ביותר . כל טוב ובהצלחה חלומות נעימים אילנה

מנהל פורום פירוש חלומות