אהבה מזויפת

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

12/03/2011 | 23:21 | מאת: 111

כמעת כול יום אני חולם על ילדה מסוימת בחלום אנחנו מתנשקים וכל זה אבל במציאות אני יודיע שהיא לא אהבת אותי האם זה אמר שהשתגעתי?

פונה יקר החלום מביע בצורה הנקייה והטהורה ביותר את המשאלות שלך הן להיות בקשר גופני, לפחות של נשיקה עם בחורה שאתה אוהב, והן להיות קרוב אליה רגשית ולזכות באהבתה. לא רק שלא השתגעת בשום צורה ואפן, אלא שהחלום, כדרכם של חלומות, מביע את המשאלה שבה אתה חפץ בצורה הכי נקייה, ברורה וצלולה. נאחל לך שגם בעתיד יבטאו חלומותיך בצורה ברורה וצלולה את משאלותיך כך שדרכם יהיה לך קל להכיר את עצמך טוב יותר. כל טוב ובהצלחה חלומות נעימים אילנה

מנהל פורום פירוש חלומות