תנין עם סוף טוב

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

11/03/2011 | 11:32 | מאת: תוקר

חלמתי שאני ובעלי נוסעים על סוג של מזחלת במקום שיש בו הרבה מאוד תנינים , מתהלכים וזוחלים , פותחים וסוגרים את הפה , שמנים וגדולים. אנחנו מתקדמים בדרך ומתמרנים ביניהם , כי הם קופצים לגובה כשהם פותחים את הפה , אנחנו קצת מפוחדים קצת משועשעים, מחובקים וקרובים אחד לשניה. ואז תנין קופץ לכיוון הפנים שלי ופותח את הפה, אבל- במקום לנשוך אני מרגישה תחושה נעימה כזאת של רוך וג'לי כמו נשיקה גדולה ודביקה, ואז אנחנו צוחקים שזאת הייתה התוצאה. אולי יש לך מושג - מה יכול להיות הפירוש?

פונה יקרה החלום עוסק במצבים וברגשות סותרים שהם דבר והיפוכו ועליך לבחון כיצד רגשות ומחשבות מנוגדים באים לידי ביטוי בחיי היומיום שלך ומעיקים עליך. לפי מיטב הבנתי מזחלת היא כלי לשימוש בשלבג או בקרח, ולא במקום בו נמצאים תנינים שהם מקומות חמים ולחים כמו אגמים ומזג אוויר חם, כך שאין טעם להשתמש שם במזחלת. בחלום את ובעלך מהווים זוג שמח, מלוכד ומאושר שאויבים חיצוניים או נסיבות חיצוניות המסומלים על ידי התנינים מקיפים אתכם ומנסים לפגוע בכם. החלום מראה על העדר פחד מצידכם למרות, מה שנראה כסכנה גלויה ואלמנט ההכחשה חוזר ומופיע כאשר במקום נשיכה מהתנין את מקבלת סוג של נשיקת ג'לי. השאלה העולה מתוך החלום היא מהם הדברים אותם את מנסה להכחיש בפני עצמך וליצור תמונת עולם שהיא אידאלית יותר מהמתרחש מהמציאות. לחלופין, אפשר לפרש את החלום כביטוי לתחושה של לכידות זוגית, העומדת בפני מפגעים או נסיבות קשות ומנצחת אותם. בדקי איזה משתי הגישות לחלום מתאימה יותר לנסיבות חייך. כל טוב ובהצלחה חלומות נעימים אילנה

מנהל פורום פירוש חלומות