חלום על החבר....

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

09/03/2011 | 09:39 | מאת: בר

שלום, שמי בר ואני בת 22 לפני כחודש אני וחבר שלי נפרדנו לאחר 8 חודשים ביחד.. לפני כשבוע החלטנו לחזור... אתמול בלילה חלמתי חלום די מוזר, חלמתי שאני והחברה הכי טובה שלי יחד איתו ועם החברים הכי טובים שלו נסענו לאילת.. ביום כיפור... חלמתי שבזמן החלום הוא לוקח אותי לאולם כלשהו שהיה במקום בו שהינו ואומר ל ישהוא רוצה שניפרד ושזה לא עובד ושניסינו.. בחלום יש לו יכולת לשנות צורה- הוא לאורך כל החלום בחור נמוך , כמו ילד קטן עם שיער בלונדיני - לא דומה לעצמו בכלל. בנוסף בחלום יש לו יכולת פשוט להיעלם .. בחלום גם אני זוכרת שרדפתי אחריו .. ואז כבר קמתי... האם תוכלי לעזור לי בפרוש? הוא מאוד חשוב לי ואני מאוד רוצה שהקשר הזה יצליח והחלום הזה קצת הרתיע אותי

בר היקרה אכן תחושותיך בחלום קוראות לך לבחון את מידת האמון שיש לך כלפי חברך לשעבר ואת המידה בה הוא עושה דברים או כדי לעשות רושם או במופןג או כדי להכעיס, כמו לנסוע לנופש באילת ביום כיפור (לא שאנשים לא עושים את זה). מכל מקום, בחלום החבר משנה צורה, נעלם כאילו מתאייד, נותן הודעות בלתי צפויות על פרידה וכללית מעורר תחושה עמוקה של אי ביטחון, אי יציבות וחמקמקות. קשה להחליט על סמך חלום אחד אודות בנייה או הפסקה של יחסינו עם בנאדם. נכון שזהו חלום חזק בעוצמתו, אך אני מציעה לך לקחת אותו בפרופורציה ולקחת את הזמן לבדוק את רגשות האמון והביטחון שלך כלפי חברך. אמנם החלום מטיל בהם ספק עמוק אך שווה לתת גם למציאות לדבר וכמו כן לבדוק לאור ההיסטוריה המשותפת שלכם בעבר באיזו מידה התקיימו בה הבטים של חמקמקות, חוסר יציבות, החלפת דעות ושינויי רגשות. החלטה בנוגע להמשך היחסים צריכה לכלול בתוכה שקלול של הבטי המציאות ולא רק את הקול הפנימי המופיע בחלום. כל טוב ובהצלחה חלומות נעימים אילנה

מנהל פורום פירוש חלומות