שליטה בחלום

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

06/03/2011 | 12:39 | מאת: נטלי

לעיתים די קרובות אני מוצאת את עצמי בתוך סיטואציה מסוימת בחלום כלשהו ו ביכולתי בדרך מסוימת לשלוט במה שקורה ו אפילו להחליט מה יקרה ו "להריץ אחורה " תמונות שאהבתי מהחלום אני מקווה שהסברתי את עצמי בבירור ארצה לקבל איזשהו הסבר לשליטתי בילומותיי

נטלי היקרה מה שאת מתארת זוהי יכולת מתנה שיש לאנשים מסוימים היכולים להתערב באופן מודע בתוך החלימה שלהם. הדבר מראה על חיבור טוב ובעל משמעות בין הצד המודע לבין הצד הלא מודע, והייתי מיעצת לך לפתח את הצד הזה שבך , שכן יש לו חשיבות ועוצמה להעשרה ולחיזוק הנפש. קראי ספרות העוסקת בשליטה בחלומות. יש ספרות ענפה בתחום זה. כל טוב ובהצלחה חלומות נעימים אילנה

מנהל פורום פירוש חלומות