חלום על נשיקת אם שנפטרה

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

11/02/2011 | 20:27 | מאת: בשם דודתי

דודתי מתגוררת בחו"ל. היא מאוד חולה וחלמה שני חלומות שמטרידים את שלוותה. אני מתארת את הפרטים שמסרה לי. ראשית, גילה 50 בערך והיא חולה במחלה ממאירה בצד שמאל של הגוף, לא אכנס לפרטים. היא חלמה שהיא נמצאת בבית גדול מאוד ומסדרת ומנקה את הבית, המון כביסות, עובדת קשה (גם במציאות היא מאוד חרוצה ונקייה) ובבית נמצאים גם שני הוריה שנפטרו לפני שנים רבות. אמא שלה מנשקת אותה שלוש פעמים בעין השמאלית. אבא שלה מאוד כועס על אח שלה, כפי שעשה במציאות, כשהיה בחיים. יש לציין ששיחסיה עם האח יודעים הרבה עליות ומורדות... ולפעמים היא נקלעת לעימותים איתו. החלום השני, אותו ציינה כחוזר על עצמו, הוא חלום בו היא הולכת לאיבוד. היא טוענת שכבר המון זמן היא חולמת את החלום. אודה על עזרתך בפתרון החלום.

פונה יקרה אין ספק שמצבה של דודתך חשוב לך ונוגע לליבך וכמו כן חשוב לך לסייע לה על ידי הבנת החלום. לצערי, איני יכולה לעסוק בפתרון החלום למרות שנתת רקע תואם. אנו עונים אך ורק לחולם עצמו כפי שהוא מציג את החלום וכפי שהוא מציג את הרקע האישי שלו. במידה ודודתך מעוניינת בפתרון חלומותיה נא עודדי אותה לפנות לאתר, לכתוב אודות עצמה ולשלוח את חלומותיה. חלומות נעימים כל טוב ובהצלחה אילנה

מנהל פורום פירוש חלומות