חלום על התנמכות

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

11/02/2011 | 17:44 | מאת: נועם

בחלום המוזר שחלמתי קרה לי משהו מאוז הזוי:התנמכתי ממש. ברמה כזאת שלמשל שולחן מסוים נראה לי גבוה,זה היה חלום ממש מלחיץ מה מסמל חלום כזה?

נועם היקר בחלום שלך יש אלמנט מתוך "אליסה בארץ הפלאות" כאשר הפכה להיות זעירה וכל החפצים הרגילים הפכו להיות ענקיים ולא ברי שימוש עבורה. כככלל, זהו חלום המדבר על אובדן היציבות בעולם ואובדן פרופורציות שבו. החוויה בחלום היתה של לחץ ופחד - כלומר, באיזשהו מקום אתה חווה שינוי בתוך עצמך, שינוי של התיחסות לדברים, אותו אתה משליך כלפי העולם החוצה וחווה כאילו אתה זה הנעשה נמוך באופן פיזי והעולם נשאר כשהיה. כלומר יש כאן חוויה של אובדן כח, פגיעה ביכולת ההתמודדות הכללית, והליכה מסוימת לאיבוד. בדוק בתוך עצמך מהם התהליכים המתרחשים בתוכך, באיזו מידה בתחומים מסוימים אהה חש ירידה בכח האישי ובמידה והחלום מתייחס לתהליך כולל של תחושת החלשות (נמיכות הקומה) מומלץ לפנות לטיפול פסיכולוגי בקופת החולים אליה אתה שייך. כל טוב ובהצלחה חלומות נעימים אילנה

מנהל פורום פירוש חלומות