חלום על מישהי שמתה ובחלום היא חיה

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

10/02/2011 | 20:29 | מאת: דנה

החלום שלי מאוד מוזר.בחלום אני שוכבת במזרון,בחדר עם הרבה מזרונים מה שמרמז על כך שאני כנראה במסיבת פיג'מות.אני שוכבת לי ופתאום מגיעות 3 בנות מהשכבה שלי,מתחילות לרקוד ומבקשות ממני להצטרף אליהן.אני מצטרפת אך הן צוחקות עליי ומבקשות ממני ללכת.עכשיו מכאן מתחיל החלק העוד יותר מוזר-אחת מהן היא מישהי שנהרגה לפני כמה חודשים בתאונה,ואני יודעת את זה אפילו בחלום ואני אפילו אומרת לה-את לא אמורה להיות מתה? בטח חשוב שאציין מהו טיב היחסים עם כל אחת מהבנות בחלום שרקדו איתי אז אציין-זאת שנהרגה היתה איתי בכיתה והיו ביננו יחסים טובים,אחת מהבנות היתה חברה קרובה שלי והשלישית היתה דווקא מישהי שפחות הסתדרתי איתה.בכל מקרה,אף אחת מהן במציאות לא היתה מתייחסת אליי כמו שהן התייחסו בחלום. מהי המשמעות של חלום זה? אם לא היתה מעורבת בו מישהי שנהרגה לא הייתי מייחסת לו חשיבות כלל,אך מאחר וכן מעניין אותי לדעת מה זה מביע

דנה היקרה ענינו על חלום זה ולא ברור לנו מדוע את פונה שוב עם אותו החלום. להלן הלינק לתשובה: http://www.doctors.co.il/forum-4089/message-1900 כל טוב ובהצלחה חלומות נעימים אילנה

מנהל פורום פירוש חלומות