חלום

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

10/02/2011 | 06:52 | מאת: שרה

שלום.בירצוני לספר לך חלום שבעלי חלם. אבל ליפני החלום אתמול אמר לי שכול השבועה הוא חולם שנינו רבים ממש חזק ושהוא רוצא להיתגרש.ממש כול החלומות שלו רק גירושים. טוב לגבי החלום שחלם אתמול בלילה שהוא נימצא בבית שלא מקיר במיטבח על השיש היו שלושה גלילים של בשר עגול שקנה והיתחיל ליפרוס ואני היתי לידו והיתחלתי ליצעוק שיפסיק אים כול הבלגן של הבשר.ברגע שאמרתי את המילים האלה לקח את הבשר וזרק אותו לפח.אימא שלי היתה בחלום הזה מנקה במרץ את הבית ולא היתערבה. יש לציין שאימא שלי ניפטרה ליפני חודשיים לגבי היחסים עים בעלי בזוגיות ממש לא טוב שנתיים לא ישנים ביחד כול אחד בחדר מישלו אבל היחסים ביום יום בסדר ולא יותר.מצפה לתשובה תודה מיראש

שרה היקרה בפורום הנוכחי אנו עונים אך ורק לחולם עצמו המביא את תחושותיו והרקע האישי שלו ביחס לחלום כך שאין באפשרותינו לענות לצערי לבקשתך. באשר למצב חייך הטעון כעס מחלוקת וריב אולי ההתמודדות היעילה יותר היא לפנות לטיפול זוגי. כל טוב ובהצלחה חלומות נעימים אילנה

מנהל פורום פירוש חלומות