אמא הציעה לי לשכב איתה

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

10/02/2011 | 00:30 | מאת: .

לא זוכרת את שאר הפרטים, בחלום הופיעו בין השאר פרטים מיניים אבל הוא לא הורגש כמיני אלא יותר כרצון של אמא לגרום לי להשתחרר ולעשות דברים נורמטיביים לבחורה בגילי- שאני מונעת מעצמי בחיים האמיתיים. בכל אופן החלום נגמר בחדר שינה כשאמא שלי במיטה מזמינה אותי לשכב איתה. זה נשמע סוטה, אבל באמת מעניין אותי לדעת אם יש לחלום משמעות מעבר למה שאני יכולה לחשוב בעצמי?

פונה יקרה את מתארת מצב של עכבות מיניות ומעצורים המונעים ממך להשתחרר ולהתנהל באופן מיני בהתאם לגילך. לא ברור לי מהו המקור למעצורים אך בחלום את מייחסת לאמך כוונות טובות של ניסיון הדרכה וסוג של טיפול המיועד לשחרר אותך. את לא מתארת בחלום תחושות מיניות לא מצדך כלפי אמא ולא מצד אמא כלפייך אלא מדגישה יותר את הצד ההדרכתי-טיפולי. נדמה לי שהחלום קורא לך לפנות ליעוץ פסיכוסקסולוגי על מנת לטפל בתחומים בהן את מעוניינת ולהשיג את המטרות שלך. ההתרשמות היא שלמרות שהחלום הוא בעל תוכן כביכול סוטה או מיני אין בתיאור שלך שום תחושה של חושניות או מיניות כך שהוא אולי יותר מצביע על תפיסת המין על ידך כדבר מה של חטא, סטייה, אשמח עם עכבה כללית ברמת החושניות שלך. כל טוב ובהצלחה חלומות נעימים אילנה

מנהל פורום פירוש חלומות