היי...חלום עם נחש..

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

06/02/2011 | 16:33 | מאת: אסף טל

פעם שנייה שהופיע לי נחש בחלום ובסוף גם הייתה נשיכה שלו(לא אותי) פעם קודמת שהופיע נחש הוא בסוף הכיש אותי...ואחרי כמה ימים במציאות היה לי ארוע נורא שהצלחתי להיחלץ ממנו האם יש קשר? האם מדובר במוטיב של אזהרה? תודה

אסף היקר נחש בחלומות הוא מוטיב מאד מורכב שיש לו ממדים רבים. הנחש עשוי לסמל תת מודע, ידע סמוי שאין ברשות האדם, סכנה פוטנציאלית, מיניות פוטנציאלית, מזימות ותחבולות והרשימה עוד ארוכה. לא סיפרת את סיפור החלום במלואו, כך שאין לדעת מה סימל הנחש בחלום בו הוא הכיש אותך. אתה נותן לו כאן פירוש של איום וסכנה ורואה בכך חלום נבואי שהתממש. איני יכולה לשלול זאת ואיני יכולה לאשר זאת. כאמור, לנחש פנים ומשמעויות רבות וכך גם לחלומותינו. כל טוב ובהצלחה חלומות נעימים אילנה

מנהל פורום פירוש חלומות