פירוש חלומות

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

05/02/2011 | 17:32 | מאת: רונן

חלמתי שאני נמצא בבית קרקע ברוסיה ונכנסים אלי הביתה 2 חתולים דרך החלון 2 חתולי ג'ינגי אחד קטן ואחד גדול אני מנסה לסלק את החתול השמן מהבית וזה ממש קשה כי הוא שמן ולבסוף אחרי קושי רב לסלקו הצלחתי להעיף אותו מהחלון והחתול הקטן נכנס לתוך הבית ונשאר בבית

רונן היקר במקרה של חלומך הנוכחי צר לי, אך אין ביכולתי לפרש את החלום כלל: אין לנו מידע האם מוצאך מרוסיה, ואם כן, באיזו שנה עלית משם, אין לנו מידע מה יחסך לחתולים ומה הם מסמלים עבורך, האם גרת פעם בבית קרקע ואם כן באילו גילאים ובקצרה - כל המשמעויות הסוביקטיביות חסרות. באופן כללי אפשר לומר שהחלום מדבר על התעסקות עם כניסת תכנים לעולם הפנימי, כאשר אתה נרתע ומנסה לגרש תוכן מסוים כפי שמתגלם בחתול השמן ומוכן ורוצה להכניס תוכן אחר המתגלם בחתול הג'ינג'י. יש פה סלקציה בין תכנים ורעיונות שונים, מאבק לסלק חלק מהם מהתודעה או מהמציאות ונכונות להכניס לתודעה ולמציאות חלק אחר מהם.פירוט יתר של התכנים והרעיונות קשה לתת בהעדר המידע הרלבנטי. כל טוב ובהצלחה חלומות נעימים אילנה

מנהל פורום פירוש חלומות