ראשון לציון

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

02/02/2011 | 06:48 | מאת: לי

שלום, אני בתהליך פוריות ועברתי הזרעה לפני כיומיים. אתמול חלמתי שאני הולכת לשירותים ועושה פיפי (המון פיפי) וכשרציתי לקום ראיתי טיפת דם בתחתונים. ובחלום אמרתי לבעלי שצריך להתקשר לרופא שעשה לנו את הטיפול. אני מאוד רוצה שהטיפול יצליח. אשמח לקבל עזרה בפיענוח החלום.

לי היקרה ראשית איננו מבינים את הקשר לכותרת והאם העובדה שאין קשר בין הכותרת לבין החלום קשורה איכשהו להבנת החלום עצמו, שכן יש נתק של תוכן ומשמעות בין הכותרת ובין תוכן החלום. לגופו של עניין החלום מדבר על חששות ועיסוק בתהליך ההפריה שכן דימום המתגלה בעת מתן שתן, יכול להיות מהנרתיק ויכול להראות על כישלון ההפריה (קבלת מחזור) או אולי על קליטת ההריון (עשוי להיות דימום קל בתחילת ההריון). כך או כך, התוכן הגלוי של החלום כמו גם העיסוק בעולם הפנימי הוא סביב המשאלות והפחדים הנוגעים להפריה. שיהיה בהצלחה בתהליך ההפריה! חלומות נעימים כל טוב ובהצלחה אילנה

מנהל פורום פירוש חלומות