סקס עם גבר זר

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

28/01/2011 | 20:39 | מאת: איריס

חלמתי שאני פוגשת ומתאהבת בגבר זר לאחר כמה שעות של שיחה הוא מתחיל להפשיט אותי אך כאשר הוא מוריד את המכנס אני מגלה שיש לו קטן קטן קטן פחות מגודל הזרת שלי אך החלק היותר מלחיץ הוא שאחרי שאנו שוכבים פתאום יורד לו דם מסביב לכיפה ופה נגמר החלום.

איריס היקרה אין ספק שהחלום מתייחס לדימוי של גברים בעינייך, ליחס שלך למין, ולדימויך העצמי כאישה. בחלום הגבר הוא גם מאכזב (איבר מין פיצפון) וגם מעורר בהלה (אובדן דם) בשל חולשתו או פגיעותו. בררי לעצמך האם את חווה אכזבה מגברים באופן כללי או מהגברים המשמעותיים בחייך. האם הגברים נתפסים כמאיימים עלייך או האם את תופסת את עצמך כמאיימת בעוצמתך על גברים. בהעדר מידע אישי אודותייך אין ספק שהפירוש של החלום הינו חסר. נסי להוציא את המקסימום מהשאלות שנשאלו. כל טוב ובהצלחה חלומות נעימים אילנה

31/01/2011 | 15:11 | מאת: איריס

מנהל פורום פירוש חלומות