הריון מהבעל כשהאקס בתמונה

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

23/01/2011 | 23:06 | מאת: יעל

חלמתי שאני בסיטואציה סוערת עם האקס, אמי מגיעה לביתו על מנת לחפש אותי(בכעס כמובן היות ואני נשואה). אני מספרת לה כי החלטתי להתגרש מבעלי הנוכחי ולהמשיך לחיות את חיי עם האקס אולם אז אני מגלה שאני בחודש שמיני להריון מבעלי. התחושה נוראית, אני נורא מבולבלת ומבינה שעליי להישאר בחיי הנישואין ולא לעשות כל צעד קיצוני.

יעל היקרה הרושם הוא בתוכן הגלוי של החלום שהוא מביע קונפליקט סביב המשך מערכת היחסים הנוכחית עם בעלך, ושבין אם הינך בהריון במציאות ובין אם לאו, את חשה ממולכדת בתוך מערכת יחסים זו ואת חשה קושי לעזוב אותה. אם הדבר אכן מתאים לחוויתך הסובייקטיבית, מומלץ ביותר שתפני לייעוץ פסיכולוגי שיסייע לך להתיר את הפלונטר בו את שרויה. חלומות נעימים כל טוב ובהצלחה אילנה

מנהל פורום פירוש חלומות