ילדים

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

15/07/2010 | 23:42 | מאת: יובל

הי, אני אמא לארבעה (שלושה בנים ובת) שהקטנה בת שמונה חודשים. לאחרונה אני חולמת שהבן טובע בבריכה. כל לילה מדובר בן אחר שלי.לאחרונה גם אני חולמת שהבת הנה קטנטנה פיזית וחתולה באה ולוקחת אותה הרחק. החלומות חוזרים על עצמם. עדיין לא חזרתי לעבוד ואני בחופשה ללא תשלום. אני גרה בבית עם בעלי וילדי ואני 37.

יובל היקרה, החלומות ללא ספק מצביעים על חרדה ודאגה שאינם מרפים ממך ביחס לילדים. אין דבר מפחיד יותר מאשר לחלום מדי לילה על איבוד של ילד אחר. מהיכן באה ועולה חרדה זו? האם יש איזשהו קושי התהגותי או תפקודי עם אחד הילדים? האם משהו באמהות קשה לך? ואת חוששת שמא אינך נוהגת כהלכה? אנחנו מאבדים לפעמים דברים כאשר אין לנו מספיק כוח ויכולת לשמור עליהם כהלכה. האם את חשה עייפות או תשישות בשלב הנוכחי בתפקודך כאם וכעקרת בית? פחדים עולים כאשר אנו חווים חולשה בתוכנו או כאשר אנו צופים שאנו עומדים בפני מצבי התמודדות קשים. מה מכל שנאמר לעיל מתאים למצבך בהווה? החלומות קוראים לך לאתר את המקורות לחולשה בהווה ומכוונים אותך למצוא דרכי התמודדות יעילות על מנת להפחית את החרדה. מקווה שנתתי לך קווים למחשבה, חלומות נעימים, אילנה.

מנהל פורום פירוש חלומות