אמא שלי ז"ל

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

15/07/2010 | 18:21 | מאת: אביבית

אמי נפטרה לפני כ 3 חודשים ועד כה לא חלמתי עליה.השבוע חלמתי עליה שהיא בבית חולים,המטה שלה רטובה ואני מבקשת שיחליפו לה ופתאום אמא יורדת לבדה מהמטה מתכופפת להרים משהו מתחת למטה ואני אומרת לה אמא מה את עושה?אני ארים מה נפל?והיא עונה לי:לא ,לא אני רוצה להרים.(אמי לא יכלה ללכת כי היתה אחרי שבירת האגן)אמא הרימה ממתחת למטתה חתיכת בד בצורה אליפסה.התעוררתי מהחלום ב6:30 ובדיוק שעה אחרי נעקצתי ע"י עקרב שחור וטסתי לבית חולים. האם היא שלחה לי מסר לשים בד על מקום העקיצה ??כי שמתי קרח ישירות וזה רק הזיק לי. אצפה לתגובה,תודה.

19/07/2010 | 07:14 | מאת: אביבית

בהודעתי הקודמת שכחתי לציין,אני בת 52 בעוד שבועיים,אני גרה עם בנותי ובעלי. אשמח לקבל תגובה על חלומי תודה.

אביבית היקרה, הרושם הוא שאת שואלת האם החלום היווה מסר, סוג של נבואה מקדמית לגבי דרך ההתמודדות עם עקיצת העקרב. ייתכן שכן וייתכן שלא. אין הפורום עוסק בהיבט נבואי, אם קיים כזה, של החלומות אלא במידה בה הם משקפים את חיי הנפש. הרושם שהחלום מדבר על קשר עמוק לאמא, על דאגה לה ועל ניסיונותיה של אמא להתמודד באופן אקטיבי עם מצבה הסופני טרום מותה. כמה את מתגעגעת אליה? כמה את חסרה אותה? כמה את שלמה עם דרך הטיפול והעזרה שלך לה? החלום מעלה שאלות לגבי הקשר ביניכן ומידת השלמות וההשלמה שלך הן עם התנהגותך כלפיה והן עם מותה. מקווה שנתתי לך קווים למחשבה, חלומות נעימים, אילנה.

מנהל פורום פירוש חלומות