חלום נוסף- ילדה בהריון

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

15/01/2011 | 14:22 | מאת: יעל

שלום אילנה, אני בת 28, חלמתי אמש חלום נוסף. בחלום- בחורה שאני מכירה מהתואר הראשון, בערך בגילי, אמא לשני ילדים קטנים בהריון וגם הבת הקטנה שלה בת ה-3 בהריון. זה היה מחזה מוזר, חשבתי לעצמי איך היא נכנסה להריון. הילדה אמרה שיש לה בלון בבטן. ידעתי שקבעו לה תאריך לניתוח קיסרי כי היא כמובן לא יכולה ללדת בעצמה. אשמח לקבל פירוש לחלום המוזר. יעל

יעל היקרה על פניו החלום מתאר סיטואציה בלתי אפשרית, כלומר - מדובר על הריון בלתי אפשרי (של ילדה בת 3) ועל אמהות בלתי אפשרית (של אותה ילדה בת 3). לא ברור ההקשר של החלום: לא ברור האם את בזוגיות, מה משאלותיך לגבי אמהות, ומה עמדותיך כלפי הריון, העובדה שהחלום חוזר על שני הריונות (של האם ושל הבת) כשהבת היא השתקפות של האם, מצביע אולי על עיסוק שלך בנושא כאשר עליך לבדוק מהי מידת המותאמות האישית שאת חשה כלפי שאלת הריונך ואמהותך העתידיים. אפשרות נוספת היא שההריון אינו מייצג הריון פיזי, אלא דברים התקועים בבטן כגון רגשות שאינם מבוטאים ההולכים וטופחים ולעיתים יש צורך להוציאו אותם על ידי "סכין חדה" כי אינם יוצאים בעצמם באופן טבעי. לא ברור לי, בהעדר מידע אודותיך האם את עסוקה בדברים המעיקים עליך מבפנים בתחומי החיים השונים כגון מיניות, זוגיות, עתיד וכיו"ב או שמא יש כאן התעסקות בנושא מותאמותך ביחס לאמהות תוך שאת מטילה ספק במידת מותאמות זו בשלב הנוכחי. כל טוב ובהצלחה חלומות נעימים אילנה

מנהל פורום פירוש חלומות