מציאת כסף בתוך שקית זבל

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

11/01/2011 | 22:18 | מאת: יעל

שלום אילנה, אני בת 28, כתבתי פה על כמה חלומות בעבר. אני חיה בדירה שכורה, עובדת במקצוע טיפולי ובלימודי תואר שני. אני כרגע בתקופה לא כל כך טובה אני קצת מרגישה מרוקנת וחסרת תקוה. חלמתי שאני נמצאת עם עוד דמות שאני לא מצליחה להיזכר בה כרגע. יש שקית זבל ששיכת לי ואני מוצאת בה שטר של מאה שקלים, אני ממשיכה לחפש ואני רואה עוד שטרות. הזבל בתוך השקית ממש מגעיל אבל מצאתי שם בסופו של דבר 1000 שקל שכנראה היו בעבר שלי אני לא בטוחה. שמחתי שלא זרקתי את השקית. אשמח לקבל פירוש. בברכה, יעל

יעל היקרה את כותבת שאת בתקופה לא טובה של חייך, בואי נכנה את התקופה הזו בשם "ג'יפה" או כמו שאומרים בביטוי הפופאלרי - "החיים בזבל" אבל החלום הוא גם חלום של תקווה, כי בתוך הזבל של החיים את מוצאת שפע וזאת בצורה של 1000 שקל שטר אחר שטר. החלום קורא לך להתבונן מבעד לחוויה הדכאונית ולגלות את מקורות השפע הנמצאים בתוכך, זמינים ונכונים, אם רק תוכלי לחפשם עמוק בתוכך ולא להתפס למחשבות הדיכאוניות. אין ספק שזהו חלום של עידוד המבקש ממך להפנות את מבטך ל"גאולה שבתוך השופכין". מקווה שתמצאי בתוכך את מוקדי הכח והאור עליהם מדבר החלום. כל טוב ובהצלחה אילנה

מנהל פורום פירוש חלומות