פירוש לחלום

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

10/01/2011 | 21:11 | מאת: אתי

לפני 2 לילות חלמתי שאני עומדת ליד קבר וכשאני מסתכלת על שם הנפטר אני מגלה את השם שלי מה זה אומר זה מאוד מלחיץ אותי

אתי היקרה אין ספק שהמחשבה על מותינו שלנו היא אחת המחשבות מעוררות הפחד העמוק ביותר. כאשר אדם ניצב מול הקבר של עצמו (דבר האפשרי כמובן רק בחלום) מטבע הדברים שישאל את עצמו את השאלות מה היתה איכות חייו? האם ניהל את חייו בדרך שהיה רוצה? האם החיים היו משמעותיים? באיזו מידה ביזבז את חייו על דברים לא חשובים וכו'? כלומר עמידה מול הקבר של עצמך שולחת אתך לבחון את המשמעות ואת האיכות של חייך הנוכחיים סוג של דין וחשבון פנימי באיזה מידה את מרוצה מחייך כיום ובאיזו מידה את רוצה ומסוגלת לשנות בהם דברים? היבט נוסף הוא שאפשרי שאת נמצאת בתחושה של חרדה עמוקה והחלום מפנה אותך להתבוננות מה גורם לך לחרדה ולדרכים להתמודד איתה. כל טוב ובהצלחה אילנה

מנהל פורום פירוש חלומות