תיקשור

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

09/01/2011 | 16:50 | מאת: שיר

שלום.אני יודעת שהפורום הוא על חלומות אבל אני רוצה לישאול לגבי הבן שלי שניפטר ליפני 13 שנים היה בן 23.אני שומעת על תיקשור עים המטים היתי רוצה לתקשר ולדעת האים יש משהו בזה.אים זה אפשרי ואים כן תיצרי קשר למייל שלי או בפורום הזה. תודה.

שיר היקרה תקשור הינו אפשרי אצל מתקשרים בעלי ניסיון המתמחים ביצירת קשר עם אנשים שנפטרו. איני רשאית להמליץ על מתקשר או מתקשרת מסוימים אך הדבר בהחלט אפשרי. שיהיה בהצלחה כל טוב אילנה

מנהל פורום פירוש חלומות